Alla inlägg den 23 juli 2009

Av Malin - 23 juli 2009 18:04

Suck.....jag ställer mig vid sidan av vägen, det är så lugnt här. Nästan inga bilar och inte många hus. Det börjar blåsa kallt lite lätt så jag drar igen min kofta. Molnen på himmlen verkar växa och bli större och större.

När jag tänker tillbaka på orden som jag hört för ett tag sedan hugger det till i bröstkorgen, hålet sliter till lite och det gör ont att andas.

Jag stirrar ner i marken och sväljer min tårar. Käna börjar darra lite av ansträngningen för att hålla mig ståendes. 

Om någon individ hade hört dom orden jag fick höra skulle dom inte se något speciellt i dom, dom skulle nog inte ens reagera. Men jag fick höra dom och jag förstod allt i vartenda ord även om meningarna inte ens var så farliga...

Så vad vill jag göra nu.... helst skulle jag vilja ha en cigg och en cider. Det hugger till i bröstkorgen bara tanken av att gå hem och slänga mig på sängen och gråta. Jag orkar inte det, jag vill bara försvinna ett tag...försvinna in i mig själv.



Av Malin - 23 juli 2009 01:06

nu är jag hemma, kom från Angelica där vi har varit ett tjej gäng och pratat, filmen spelades som bara i bakrunden och vi har skrattat i massor. Har haft jätte roligt som sagt och jag tror alla har ont i kinderna nu efter allt skratt :D

Så nu ska jag se någon film kanske sen sova, är inte riktigt trött än ;D


Vi hörs väll i morgon. Puss på er<3

Ovido - Quiz & Flashcards