Alla inlägg den 28 juli 2009

Av Malin - 28 juli 2009 13:11

hehe jag kommer aldrig på någon rubrik :] Ajaa, tänkte bara säga att jag ska fara till pappa nu och kommer vara där några dagar...så det kommer nog inte bli så mycket bloggande ett par dagar. Usch jag är verkligen en dålig bloggare.

Men jag blir nog inte där så länge, kanske till Lördag eller tidigare :)


Ni får ha det så jätte bra! Kram <3

Av Malin - 28 juli 2009 01:10

...iväg till det förflutna. Det räcker med att se en sak som påminner mig om den tiden då hålet i bröstkorgen slet och rev innuti så att jag trodde jag snart skulle dö av smärtan.

Jag stirrar tomt framför mig och ser hur saker som hänt i mitt liv spelas upp sakta för mig igen, jag minns det så väl som om det vore igår...det är så tydligt det som spelas framför mig. Jag ser grälet som har fastnat i min hjärna så länge nu, alla dom orden som sårade jag fick höra kändes som pistolskott mott kroppen. Jag darrade av ilska och tårarna som konstant fyllde mina ögon som gjorde att jag såg suddigt.

Jag skakar till med huvudet för att ta bort det som just spelats framför mig. Jag fäster blicken någon annanstans men då ser jag något annat som drar mina tankar igen till det förflutna. Jag skakar till med huvudet igen och går ut från rummet.

Jag känner hur hålet bränner till lite och jag lägger en hand på bröstkorgen.

Ovido - Quiz & Flashcards