Alla inlägg den 26 juli 2009

Av Malin - 26 juli 2009 19:42

Snart är det ett år sedan våran hund dog. Saknar henne så oerhört mycket. Jag var den i familjen som stod närmast henne, hon lydde mig men inte så värst mycket dom andra :)

Hon hette Molly och var den bästa hunden någonsin! Hon fanns där jämt med sin viftande svans och såg på mig med en blick som bara jag kunde se.

Jag ångrar än idag att jag inte följde med till veterinären med Molly, jag var inte stark nog för att se henne somna in förgott. Mamma tog då med henne till veterinären. Nu känner jag mig bara hemsk att jag bara sa farväl hemma. Tänk om hon undrade vars jag var, varför jag inte följde med, varför inte min famn var den sista hon somnade i...jag känner mig så fruktansvärt hemsk. Jag saknar henne så, när jag var ledsen och gick till mitt rum följde hon jämt med. Hon hoppade upp i min säng och la sig nära mig och tittade på mig med medlidande ögon....

När dom hade farit iväg den dagen så ramlade jag bara ihop gråtandes i hallen, jag blundade och grät och grät. Jag kunde inte fatta att Molly var borta föralltid. Jag ville inte fatta det, jag ville bara ha henne här hemma. 

Saknar att vakna upp på morgonen och få se henne ligga där och sova på mattan som den lilla mogontrötta hunden hon var...

Ingen hund kommer någonsin kunna ersätta henne och jag kommer alltid att sakna henne. Hon är en del av mitt hjärta! <3


Av Malin - 26 juli 2009 12:37

God morgon på er, vaknade för en liten stund sen och har nyss ätit lite frukost.

Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, funderar på att fara till pappa någon dag men vi får se hur det blir med det :)

Vi hörs lite senare. kraam <3


........................................


Maior e longinquo reverentia -- "På avstånd är allt vackert" 

Av Malin - 26 juli 2009 01:37

For ju till Angelica efter middagen och när jag kom dit så möttes jag av värdens danshumör! :D Så det blev på med danskläderna och sedan sätta på en skiva och skruva volymen till max! ;D haha vi fick lust att gå igenom våra gamla danser och jag trodde jag hade glömt bort dom, men nej dom låg bara gömda någonstans i huvet ;)

Vet inte hur länge vi tränade men ett tag var det för vi var alldeles sluta sen, blev fara hem och duscha och nu sitter jag här. 

Är så trött nu så jag ska slänga mig på sängen och sova.


Good night puss! <3


..............................

 Lite fina ordspråk.


Hjärtat är ett tempel av kristall, krossas det, går det aldrig att sammanfoga.


Att fela är mänskligt, att förlåta är gudomligt.






Ovido - Quiz & Flashcards