Alla inlägg under juli 2009

Av Malin - 18 juli 2009 23:51

När vi har en stor skatt mitt framför ögonen är det sällan vi upptäcker den. Och det beror på att vi människor inte tror på skatter.




Jag måste ha IG i kärlek. Jag har förrut letat orden i mig själv som ska besvara mina frågar varför jag inte vill ha med någon kille att göra. 

Man kan säga att jag har hittat svaren. Jag är rädd, rädd för att mitt stora hål i bröstkorgen ska synas så väl om någon person kommer för nära inpå. Jag är rädd att någon ska se alla dom felen jag ser i mig själv...


Hatar mig själv för det här! Tro mig jag har miljontals gånger försökt skjuta allt det här åt sidan men på ett eller annat sätt så lyckas dom komma krypandes tillbaka till mig....


Av Malin - 18 juli 2009 14:41

shiet, redan lördag! Dagarna nu på sommarlovet bara flyger som faan förbi och jag har typ inte gjort något än känns det som!

Kom nyss från duschen och ska höra om några kompisar vill hitta på något ikväll, hade varit super trevligt :D


Åå vad jag vill utomlands, hade varit om man kunde fara ett par tjejkompisar! Fatta ligga och steka i solen, bada, shoppa, festa!! Åå vill till värmen ;D eller, ja vem vill inte det. ;D


Hörs lite senare! <3

Av Malin - 18 juli 2009 00:37

...jag är jätte dålig på att blogga!

Anledningen till att jag inte har bloggat så mycket i veckan är för att jag har varit i Göteborg med pappa, styv morsan ... :) Har haft det riktigt trevligt :)

Vet inte om jag orkar skriva något mer om det för ni orkar säkert inte läsa ;D haha...............har inget intressant att skiva så jag skriver lite almänt. Håller på att bli ganska brun nu och jag älskar att vara det! :D Jag saknar min klass jätte mycket, speciellt vissa kompisar! <3 Jag saknar att vara med kompisar och bara busa, tjuv röka och dricka lite...hihi saknar att vara olaglig ;] Jag har blivit på värsta danshumöret i sommar :D Jag och "sms killen" har inte pratat så mycket, han sa att han ville hitta på något någon dag med mig men jag har inte hört av honom på rätt länge. Vet inte om jag är lika brydd längre om att vara med han... jaa det var väll typ det som är lite almänt i mitt liv ;) haha.

Vi hörs i morgon puss <3<3


..................................................

Fan. Brukar inte tänka på mina ärr som är inristade i min arm och självklart så syns dom mer och mer nu när det är sommar. Faan varför skulle jag skära mig... men samtidigt ångrar jag mig inte att jag gjorde det. Jag har försökt komma med en ursäkt till varför jag har ärren på armen och till ju fler som frågat har jag försökt svara lugnt fast en stor klump i halsen bildas så det ska kännas som jag ska kvävas. Men när jag säger min ursäkt så hör jag hur min ursäkt låter i deras öron: Idiotiskt!

Jag vet att ingen har trott mig, men ingen har frågat något mer....kanske är lika bra, varför ska dom veta....


Jag är medveten om att det som kommer flygandes mot mig som en sten gräver jag bara ner i en grop i marken. Jag gräver och gräver tills jag hoppas att hålet är djupt nog för att stenen inte ska lyckas komma upp till den fria luften igen. Men hur långt ner jag än gräver så kommer stenen ändå alltid upp, och när den väl är uppe i luften igen så kastar jag omkring den för rädslan om att den ska lyckas krossa mig. När den kommer flygandes mot mig igen så försöker jag gräva ner den igen, men jag inser senare att jag inte försöker begrava stenen utan jag försöker begrava mig själv.


 

Av Malin - 13 juli 2009 01:10

haha ja jag gör det. Jag är verkligen jätte dålig på att skriva men det är kanske för att jag inte har haft någon lust eller ork....

Har inte gjort så mycket, varit hos pappa, varit hemma och varit med kompisar. Typ det ädå jag har gjort, plus käkat massa godis :)

ååå jag kommer inte på något att skriva.....ge mig tips!


......................................


Åå jag blir så förbannad. Vill skrika och slita mig i håret, vill springa bort från allt. Alla välbekanta röster som bara är jobbiga nu! 

inombords slits det och rivs det i hålet, jag håller armarna för bröstkorgen för jag är rädd för att det ska låta för mycket. Smärtan kväver mig nästan, men jag lyckas ändå hålla leendet uppe. 

Hatar är ett starkt ord. Man kan verkligen innerst inne verkligen hata någon.

Jag vill springa bort från allt, när vägen tar slut så ska jag finna en annan väg bort från allt. Men samtidigt vill jag stanna och slåss. 


Godnatt. kommer bli dåligt med bloggande ett par dagar till.

Sorry, hoppas ni orkar komma tillbaak hit om ett par dagar. 

<3

Av Malin - 7 juli 2009 23:11

Hello everybody ;) Bestämde mig för att inte sova så länge i morse så jag steg upp vid halv 10 tiden ungefär :) Orkade inte göra så mycket senare. satt och lyssnade lite på musik i mitt rum och städade lite i min garderob :)

Senare så ringde ett par kompisar och frågade om jag hade lust att komma ner till dans salen där dom skulle dansa och släppa loss :D Så mamma skjussade mig dit och jag hade super trevligt! Var så roligt, vi dansade, pratade och skrattade i massor! Vi provade på lite av varje av dansstilar. Hur kul som helst.!

Kom hem, hoppade in i duschen sen var jag så trött så jag har bara sett tv :)

Nu ska jag sova! Vi ska nog fara till dans salen i morgon också men vi skulle kolla först om den var ledig då skulle vi alla höras av i morgon :)

Så god natt på er ha det så bra! <3

Av Malin - 7 juli 2009 00:16

Ska nu krypa ner i sängen och se en serie som jag har laddat hem :)

Har inte så mycket att skriva så...

Vi hörs i morgon puss på er, god natt! :)

Av Malin - 6 juli 2009 18:33

Kom inte på någon rubrik... Är hemma igen nu, har varit hos Angelica idag och det var roligt att träffa henne igen när vi inte har varit med varandra på länge känns det som :) Vi gjorde ingen speciellt, lyssnade på musik, såg någon dåligt film som vi senare stängde av, pratade och satt vid datorn. Ja det var typ det vi gjorde så då vet ni ;D

Vet inte vad jag ska göra ikväll men jag kände för att röra på mig ;D Ska röja upp lite i mitt rum då kanske jag har nog utrymme till att dansa lite :D Kändes roligt för jag har en massa nya låtar som väntas på att spelas ;)


Aja, vi hörs lite senare :) Hare så bra! <3<3

Av Malin - 6 juli 2009 12:05

Japp idag var det redan måndag, dagarna bara rusar iväg!! :)

Har nu ätit lite frukost och ska snart iväg till Angelica, var länge sen jag var med henne nu. Vet inte varför det har blivit så men vi har som bara glidit från varandra...aja ska bli iaf kul att vara med henne snart :D

Vi hörs lite senare ikväll! :)

Puspuss<33

Ovido - Quiz & Flashcards