Alla inlägg under oktober 2009

Av Malin - 7 oktober 2009 19:26

hade tänkt sätta mig och plugga en stund och göra bort lite läxor ikväll, men jag orkar inte. Ska nog ta ett långt bad sen fika och sedan gå och sova! fan va härligt :)

ses.



....................................



ja va fan kan jag säga. Låste in mig och släckte hela rummet, låg bara på mattan i mörkret ett tag innan jag tog en sax och ristade ett streck på min arm...nu har jag skjutit bort allt, till det där facket.


Och den här behagliga värmen har kommit tillbaka till mig, det är du som värmer mig. Jag trodde det bara kunde gå åt ett håll men nu ser det ut som jag står vid en korsning, det finns flera vägar att gå. Om jag ändå kunde berätta för dig hur mycket du har värmt mig.

men det är klart, alla negativa tankar snurrar runt skallen som några jävla bin. Som varför skulle han tycka om mig, det finns ju så många andra tjejer som är såå mycket sötare än mig, så mycket helare än mig...

Men du har verkligen värmt mig ända in i hjärta, i själen. <3

 


Av Malin - 7 oktober 2009 16:44

kom hem från skolan för en liten stund sen och ska nu byta om till mjukis kläder sen äta lite middag, sedan blir det att se film eller nått...är så jäkla trött, hela kroppen värker.

Vi hörs sen.



.............................



Jaha är det nu vi ska komma springandes med näsdukar och trösta dig...kroppen domnar bort av smärtan som härjar i mig, benen börjar kännas som spagetti och huvudet börjar snurra. Det är så uppenbart att du söker efter våran tröst och medlidande.

Jag vill gråta ut hos någon, någon som förstår. Funderade på att gå till några på skolan som kan det där, som har utbildning men då ska dom fråga så mycket. Jag vill inte gråta själv längre, vill att någon ser och förstår. 

Nä som vanligt skjuter jag ner allt igen. huvudet skriker åt mig att sluta tycka så jävla synd om mig själv!!  

Av Malin - 6 oktober 2009 22:08

...sorry för det dåliga bloggande.


Mycket som händer nu på alla håll. Ska skriva mer i morgon när jag kommit hem från skolan för nu tänkte jag gå och lägga mig för jag är helt slut! :P

vi hörs.



..............................



Känner hur mörkret och kylan sveper omkring. Hösten, träden är vackra med dess olika färger men mörkret som kommer och väntas är ingen man ser fram emot. Känns som jag faller ner i ett djupt svart hål, ju mer jag faller desto mer så blir det mörkare inom mig. Jag vill dra täcket över huvudet och försvinna helst, men ändå vill jag hoppa upp och skrika så att någon ska se mig. Jag tittar in i spegeln och ser en flicka med blåa ögon och mörka ringar under ögonen. Jag granskar mig en stund och ryser av det jag ser, så trasig på insidan och så sliten på utsidan. Tittar omkring på mina kompisar, så vackra och så söta, så mycket bättre än jag på alla sätt och vis...

Känner mig som en svart ful, sliten ängel bland alla vita, vackra änglar.  

Av Malin - 5 oktober 2009 18:30

Ska börja med att säga ursäkta för mitt dåliga uppdaterande. Har varit hos pappa så det är därför :)

Måndag idag och jag var verkligen inte pigg när jag vaknade. Jag funderade ett tag på att stänga av väckaren och lägga mig och sova igen men det blev så att jag for till skolan ändå.

Nu ska jag gå och baka något för jag är sjukt sugen på nå kakor (A)

höres.



..........................................



Det var som att någon slog till mig över magen så jag föll omkull sedan stod och trampade på mig, luften ur lungorna pressades ut och hela kroppen skrek av smärta. Ville vika mig dubbel, ville bara sätta mig ner och gråta. Smärtan strålade i hela kroppen och det gjorde ont att andas.

Varför ser ni inte? Det som slet och rev mest i bröstkorgen var nog när jag fick höra lögnerna. Jag vet att det inte kan vara sant för då skulle jag ha sett det tidigare.

Jag känner mig som ett tomt skal. Så fult och trasigt på insidan, där bara jag kan se det. Är det verkligen så osynligt för alla andra, jag tittar på dom som har sett mig nästan varje dag i 16 års tid, min familj, har inte ens dom sett in i ögonen att något har förändras fast det är vissa av dom som har orsakat det.

Åå jag blir galen, ska jag måste skrika och gråta mot dom för att visa dom hur ont det gör...?

Jag slår ner allt som har dykt upp, slår ner det till mitt fack där allt som jag skjuter bort hamnar.

 

Av Malin - 3 oktober 2009 14:43

hej på er. Det blev så att jag gick ut på en promenad en sväng, vart inte så jätte långt men härligt var det :)

Sen så har jag hunnit göra om lite här i bloggen, var så less på det förra :)

Nu ska jag följa med mamma och handla lite lördags mat. 

synes.




................................


You know you're my saving grace...  


Av Malin - 3 oktober 2009 10:26

Har inte sovit nå bra i natt, känner mig inte så utvilad...*suck*

Vaknade också rätt tidigt hade velat sova en stund till, men men... nu sitter jag här och har inte så mycket att göra, lyssnar lite på musik och så :) Jag kände för att gå ut på en promenad en stund, det kändes härligt! :D

Vi hörs lite senare.




 

Av Malin - 2 oktober 2009 23:58

Nu är jag hemma och tänker då direkt gå och lägga mig och sova.

Har haft en jätte trevlig kväll med mina kompisar som jag for till efter jag vilat lite och ätit middag :) Känns fortfarande som jag har någon sorts förkylning i kroppen.

Så nu ska jag sova så då hörs vi i morgon efter jag sovit ut! ;D

Kram.



.........................



You don't know what you got untill you missing it alot...

 

Av Malin - 2 oktober 2009 16:28

yes nu är det helg! :) Skoldagen är över och tack gode gud för det, har kännt mig lika hängig idag och jag var nära på att fara hem och vila istället men jag stannade för vi hade några viktiga lektioner...ajaa nu är det helg i alla fall och nu ska jag vila och bara ta det lugnt ett tag innan jag far till kompisarna :)

Vi hörs lite senare.




..............................



...Låt barnen få sjunga,

  

Så låt mig visa vägen

Baby det är vi mot världen

Så låt mig visa vägen

Baby det är vi mot världen.


-- Lorentz & M Sakarias - vi mot världen --

 


Ovido - Quiz & Flashcards