Alla inlägg den 27 januari 2010

Av Malin - 27 januari 2010 23:08

hade som sagt tänkt sätta mig ikväll med skolarbeterna, har jag gjort det? nej inte ett dugg...har ingen ork till det egentligen men ska försöka göra det viktigaste nu sen får jag ta en heldag i morgon efter skolan också. Kommer säkert få sitta halva natten och försöka göra bort det viktigaste, får skylla mig själv.

nu ska jag sluta vara så negativ.

vi hörs i morgon, blir sova direkt efter jag är klar :)

Godnatt.


..................................



Dina ord som smeker min oro till lugn

jag vilar i din famn och jag ritar

små hjärtan med fingertopparna på ditt bröst. <3


   

Av Malin - 27 januari 2010 20:00

vill bara ha helg nu, soova och bara ta det lungt! Jag vet att jag låter som värsta skolhataren men jag har rätt kul på skolan ibland tack vare mina underbara, fina klasskamrater men dom långa dagarna och skolarbeterna suger verkligen orken ur en...nåja hoppas det blir lite bättre sen, man får också hoppas att lärarna lär sig att inte lägga allting så tätt intill varann.

Har bara sett tv ett tag och tänkte sätta mig med skolarbeterna nu men jag vet verkligen inte om jag orkar...

vi hörs lite senare.



.....................................


Vill bort, bortbortbortbortbort! Funderade på att fara till bästa kompisen och sova där ett par dagar men det känns fel, vill inte komma dit och tynga ner henne med allting som är just nu, hon kommer ändå inte förstå för hon vet ändå inte allting.

Funderade också på att fara till pojkvännen ett tag men han vet ju ingenting så den tanken plockade jag bort lika snabbt som den dök upp.

vill bara inte vara här, det är bara mer smärtsamt men jag vet inte riktigt varför.

Orkar bara inte med det här just nu. Saknar mina vingar som jag en gång hade men inte behövde just då, nu när jag behöver dom har dom bara trasats sönder för länge länge sen...


 


Av Malin - 27 januari 2010 00:01

Nu ska jag sova, borde ha gått och lagt mig för länge sen men har fastnat här vid datorn. I morgon blir det en lång och jobbig skoldag, men en dag närmare helg! ^^

Nåja, godnatt.



.....................................



Jag förtjänar dig inte. Du är för underbar.


I love you. <3


 





Ovido - Quiz & Flashcards