Alla inlägg den 28 juni 2009

Av Malin - 28 juni 2009 18:07

Nu känns det faktiskt som en riktigt sommar! Har ju varit nere på stranden med syrran och det var jätte kul =) Vi badade lite, solade och åt glass =)

Och snart blir det då grillat! Mums! Sommaren är i luften ;D 


Guuud vad jag längtar efter att bara fara ut på kvällen och busa! Göra något olagligt och skratta med kompisarna =D Faan jag längtar/saknar dom stunderna men kompisarna...ajaa jag jobbar ju bara i veckan sen så då blir det väll att leva upp till sommarens krav heheh ;D


Hörs lite senare nu blir det MAT! =D 


Av Malin - 28 juni 2009 11:17

Gud så skönt det är att sova ut! Har nyss ätit lite god sommar frukost ute på altanen, det är jätte härligt väder ute! =)

Så jag och syrran ska till stranden och få lite färg idag tänkte vi =) Har köpt en ny bikni och den är skit snygg så jag inviger den idag. Första dagarna man är på stranden på sommaren så känner jag mig aldrig riktigt bekväm...men! Idag ska jag skjuta allt åt sidan, inte något negativa tankar ska få min att bli deppig idag! Det är sommar och sol så jag ska vara glad! =D


Vi hörs lite senare. Ha det så bra! =)

Puss hej då<3<3

Av Malin - 28 juni 2009 00:09

Jahap, då var det söndag...haha klockan är ju efter 12 så ;)

Blev så att jag bara var hemma igen ikväll. Kände mig så trött så ja, vi får väll se om jag hittar på något i morgon =) (haha jag säger det ganska ofta)


Ska sova nu. Vi hörs i morgon puss god natt <3<3

Ovido - Quiz & Flashcards