Alla inlägg den 3 september 2009

Av Malin - 3 september 2009 22:44

Jaaa i morgon är det fredag och då är det helg, vilket innebär sovmorgon ;D

Fast, har en lång skoldag i morgon så det kändes inte så roligt. Så jag kommer hem någon gång på eftermiddagen så som vanligt skriver jag då :)

Idag har jag inte gjort så mycket, har varit hemma och tagit det lugnt och gjort lite läxor.

Men nu ska jag sova, Vi hörs som sagt i morgon :)

Kram på er! <3



...........................


i can reach it with my fingertips,

but i don't have the currige to touch it...


I want to laugh at myself, or kick myself.

Av Malin - 3 september 2009 18:54

Sitter nu hemma och nyss ätit lite middag. Nu måste jag ta itu med alla skolarbeten som står i en fin hög här bredvid mig. :/

Vi hörs om ett tag. Kram <3



......................


Jag ser dom nya kompisarna skratta och berätta om deras familjer. Dom ser lyckliga ut men jag försöker ändå söka djupt i deras ögon efter någon sort smärta som bara deras ögon kan visa. Jag är inte bra på det men jag hittar oftast inget annat än lycka och det gör att hålet i bröstkorgen river lite extra. 


Jag rycker till lite när en stol skrapar hemskt mot golvet men läraren slutar inte prata för det. Alla i klassen sitter uttråkade och lyssnar med ett öra på läraren, gäspningar hörs tydligt. 

Jag hör inte ens vad läraren säger, jag sitter och stirrar in i väggen med händerna under hakan. Alla röster och ljud blir bara ett brus i örat och jag skjuter det ifrån mig. Jag skakar lite på huvudet för att komma tillbaka till verkligheten och tittar runt i klassrummet. 

Alla har något sort lycka blinkandes i deras ögon, jag har sett det. Från första dagen, dom är lyckliga.

Jag önskar också att det fanns iaf lite ljus av lycka i mina ögon, men det finns inte och det var väldigt, väldigt länge sedan det fanns....



Ovido - Quiz & Flashcards