Alla inlägg under juni 2009

Av Malin - 28 juni 2009 00:09

Jahap, då var det söndag...haha klockan är ju efter 12 så ;)

Blev så att jag bara var hemma igen ikväll. Kände mig så trött så ja, vi får väll se om jag hittar på något i morgon =) (haha jag säger det ganska ofta)


Ska sova nu. Vi hörs i morgon puss god natt <3<3

Av Malin - 27 juni 2009 20:21

Nejnej man ska inte klaga på det strålande ;D

Idag är det Lördag och jag har inte gjort så mycket, haha som vanligt =/ Vill fara till några kompisar ikväll men jag vet inte vem jag ska ringa. Alla är ju typ i deras stugor eller upptagna med annat. Ajaaa vi får väll se kvällen är inte slut än inte ;) Hihii hade ju lite lust att sommar parta nu när det är så härligt väder och allt men det har helt enkelt inte blivit ;P haha det kommer väll :)

Just ja! Ni har väll hört att Michael Jackson har dött? Eller ja det har ni nog alla har väll hört det vid det här laget. Vad trist, brukade inte lyssna på hans låtar men vissa är ju faktiskt bra. =) R.I.P Michael Jackson!

 

Nä nu ska jag kolla om någon kompis är hemma! =)

hörs lite senare. Byebye <3<3

Av Malin - 25 juni 2009 23:47

Gäääääässspp......Sitter här och gäspar så jag borde sova nu haha.

Idag på jobbet gick det som vanligt bara bra =) Har varit jätte fint väder idag så när jag kom hem så ringde jag Angelica och frågade om hon ville följa med och bada. Det var inte så varmt i vattnet men det var jätte skönt när det var så varmt. Efter det så blev det fara hem och äta lite middag.

Har inte gjort så mycket mer sen, jag måste verkligen ta och göra någonting. Jag vill hitta på någonting men samtidigt är jag så lat att jag slänger mig på soffan istället och ser tv. 

Måste säga att nu när det är så varmt och när man jobbar så blir man verkligen trött. Aja jag jibbar ju inte så länge så efter jag jobbat klart får jag väll ta och skärpa mig och leva upp till sommarlovet så att säga ;D


Ska skriva mer i morgon, God natt puss <3

Av Malin - 24 juni 2009 22:38

Redan Onsdag? Dagarna har gått fort, snart är det helg igen. Ska riktigt sova ut då, när man vaknar på morgonen nu när man jobbar känns det bara jobbigt att stiga upp så tidigt men lite senare på dagen så känns det som man hinner med mycket mer och inte bara sover bort hela dagen =)

Idag på jobbet så såg jag utanför ett tjejgäng, dom var nog 4 stycken. Dom såg bra ut, alla var smala, snygga kläder, snyggt hår och snyggt sminkat. Dom gick där och pratade och skrattade. 

Självklart ska man börja jämföra sig själv med andra, känner mig så ful och fet. Sen känner jag mig som en inneråtta eller va fan man säger. Jag sitter ju bara hemma och gör ingennting. Jag har inte kompisar som ringer efter mig direkt, jag har ingen pojkvän för jag är väll för jävla ful eller dålig....

Har kännt mig deppig resten av dagen...Det räcker med att jag ser en tjej på stan som är allt det jag inte är så startar mina negativa tankar om mig själv i min lilla hjärna...åå det snurrar i huvet =/


Ska försöka skjuta allt åt sidan nu och sova... Är aldeles slut i huvet så det känns skönt att få sova =)

Vi hörs alla! Ni får ha det så bra! <3

Av Malin - 23 juni 2009 22:34

Ska gå och lägga mig strax, är så sjukt trött. Har inte kunnat sova på kvällarna och då blir jag så fruktansvärt trött på dagarna. Ja så nu ska jag krypa ner i sängen och kanske läsa en stund eller något. Jag brukar oftast bli rätt trött när jag läser på kvällarna, så det är ju bra ;D


Faan, jag känner att jag har varit hemma mycket nu. Har så tråkigt, sen har jag märkt att jag börjar lika mamma för mycket i sättet hahah.... Ja jag är väll för mycket runt henne som sagt ;D Hahah nä men seriöst så måste jag ut och bada och vara med kompisar, inte bara sitta hemma som någon ökenråtta. ;) hihhi sen vill jag ju partaa nu när man har sommarlov och det är skönt ute, ska försöka dra ihop ett gäng i helgen och se om det är någon fler än jag som också är lite partysugen ;)


Nä hörrni, nu ska jag lägga ifrån mig datorn :)

Hörs i morgon, hade så bra :) <3

Av Malin - 23 juni 2009 18:37

Hej alla, jobbet idag gick bra. Trevliga människor som kom och handlade lite fika av mig =) Hahah en grej jag har varit rädd för tidigare, jag var rädd att jag skulle råka halka eller typ falla på golvet så allt jag bär skulle fara i golvet i typ 1000 bitar! Hahah har sett andra göra det som jobbat när man har fikat på något cafeé och det är rätt roligt att se så man skrattar ju ;D

Så i går kom jag tänka på det när det som sagt var min första dag. Så jag tog jämt lugna steg så jag inte skulle falla över typ något bordsben ;) Haha men idag kändes det bättre ;D


Haha inte så intressant men .... ajaa ;) Ikväll har jag inte något planerat (som vanligt). Vi får se men det blir nog bara en lugnt kväll. Kanske ska göra något vettigt typ fara ut och springa eller städa...haha inget utav det kändes särsklit roligt. 

Vi hörs lite senare =) krampuss<3<3

Av Malin - 22 juni 2009 23:37

Hade väldigt roligt på jobbet idag. Tyckte väll det var lite jobbigt att stiga upp i morse men jag överlever ju ;D

Jag har funderat lite... Jag nu tittat länge på massa olika dansstilar på youtube, älskar ju som mest Break Dance och Street Dance så jag har ju tittat mest på det nu =) Faan så bra vissa är, och min danslärare asså hon är helt grym! Jag blir så avundsjuk, jag vill också vara så bra! Men jag vet att övning ger färdighet som man säger ;) Så jag ska fortsätta kämpa på att dansa häcken av mig för det är så extremt roligt också :) 

Men då var det här ju med Gymnasiet......har valt danslinjen och jag har börjat tänka på att det kanske är helt fel linje =/ Min danslärare är typ bara 19 och när hon gick i gymnasiet så trodde jag att hon gick danslinjen, men det gjorde hon inte. Hon gick något helt annat, hon ville lära sig något annat på skolan och på fritiden så körde hon hårt med Dansen! 

Varför tänkte jag inte så när jag skulle välja till Gymnasiet, Min danslärare fick mig att tänka om lite faktiskt...Det är så svårt det här! =/


Nä jag ska försöka sova nu, är jätte trött eftersom jag inte kunde somna igårkväll. Ska inte ligga och tänka på massa som jag gjorde igår. 

Nåja, vi hörs i morgon efter jobbet :) Puss godnatt! <3

Av Malin - 22 juni 2009 19:16

Ovido - Quiz & Flashcards