Alla inlägg den 1 april 2009

Av Malin - 1 april 2009 22:40

...Förlänger livet!

Och vännerna är underbart bra på att få en att skratta =D gud så roligt jag har haft ikväll med kompisarna! <3 Hoppade in i duschen när jag kom hem så nu sitter jag och funderar på om jag orkar se en film eller inte...? =)


Har nyss gjort lite sit-ups och jag kom på att jag verkligen måste skärpa mig med all fet mat och små ätandet....inte bra för hälsan, och vikten =/ Magen börjar bukta ut lite och låren ska vi inte ens prata om!

 

usch!...I alla fall, i morgon blir det en till lång dag. Vet inte när jag kommer hem men vi får väll se. Å håll ut Malin snart är det fredag! =D

Nä hörrni! God natt alla <3


Av Malin - 1 april 2009 14:55

Öj! Kom på att det är 1 April idag! =D Skojja nu ordetligt med era nära och kära för det är en sådan dag idag ;D

Av Malin - 1 april 2009 14:44

äntligen hemma efter en lite kortare dag på skolan =) Jobbiga lektioner men som tur är slutar vi tidigare =) I går när jag kom hem var jag helt död! Efter en lång skoldag med jobbiga lektioner så var det fara in till stan och göra några ärenden i några timmar sen hem äta middag och sen somnade jag i soffan helt slut! När jag vaknade så var det bara att sätta sig med lite svenska arbeten...


I morgon så blir det en lite längre dag (igen!)

Å måste hålla ut det är snart helg <3  Är redan så jävla skol trött! Det kommer inte gå bra för mig i gymnasiet. Om jag då kommer in på någon linje, att få ig i ett grundämne är inte det bästa =/ Om jag nu får ig i matte vad gör jag då? 


 Ska snart göra mig klar, ska fara iväg till ett par kompisar =) Planera inför lite festande om nån helg =) Är så jävla peppad!

Känns som man måste få supa bort lite tankar en kväll i alla fall =)  fast nu var det länge sen jag drack, långt före jul i alla fall =) 

 Ha det bra!


Ps! Ge mig Tips om vad jag kan skriva om =) <3

Ovido - Quiz & Flashcards