Alla inlägg den 21 april 2009

Av Malin - 21 april 2009 22:49

har nu tittat lite på tv med familjen och kände att jag fick lite ont i ögonen, tänk om jag behöver glasögon...haha nää.

Har också små städat i mitt rum lite. Känns jobbigt i längden med kläder och annat skräp som ligger på golvet hela tiden. =] Ska nu hoppa in i duschen sen ska jag ta och lägga mig ner i min nybäddade säng, det är så härligt att vara ny duschad och ha en ren bäddad säng att sova i =) 


I morgon blir det ännu en lång skol dag, sen ska jag väll hem och bara ta det lugnt ett tag =) Kanske plugga lite...


Men nu, duschen och sedan sängen =)

ha det bra, vi hörs i morgon <3<3

Av Malin - 21 april 2009 21:12

Vilken dag! En väldigt jobbig skol dag, sen direkt till tandläkaren där dom bara skulle kolla så att allt var bra. Och det var det som tur är så nu behöver jag inte gå dit på ett år igen =] Sen så träffade jag några tjej kompisar på stan på ett fik där det blev en massa skratt och prat, vi gick en stund på stan också och jag hittade bara lite små saker =)


Är jätte trött nu igen! Fan att man ska vara så jävla trött, men jag gissar väll på att det är årstiden som gör det hela =P

När jag kom hem så hade familjen redan ätit så jag sket i att äta middag...orkar inte ställa mig och värma upp mat. Nej jag tog en frukt och en macka istället ;) Har suttit och pluggat ganska länge nu, syrran försökte hjälpa mig ett tag tills hon var tvungen att fara iväg. huvudet är helt slut kört nu, vet inte om jag kan få in någon mer information eller fakta nu i huvudet. haha tror jag lägger ifrån mig böckerna för ikväll och går ner och är lite social med min familia =)


Syns <3<3

Ovido - Quiz & Flashcards