Alla inlägg den 14 april 2009

Av Malin - 14 april 2009 22:18

...när man får ett gulligt sms av dej <3


hihi, sprang omkring i mitt rum, städade garderoben, plockade bort saker när jag hör min mobil plinga till...i nästa sekund har jag kastat mig på golvet där mobilen ligger och läser: Hej, vad gör du? :) <3

det är killen jag har pratat om, sms killen ni vet ;D han är så söt =]


har i alla fall snart städat klart mitt rum =] hahaa jag har inte varit snabb men syrran ville något mitt i städandet så jag hjälpte henne sen ja har jag inte haft så bråttom kan man säga =D


Ska i alla fall städa klart mitt rum sen ska jag nog smsa lite och sen kanske fortsätta se några tv serier jag har laddat hem =)


Vi hörs i morgon =)

Byebye <3

Av Malin - 14 april 2009 19:44

Shiet vad jag har shoppat idag! Vart lite underkläder, ett par jeans från Gina, och en tröja från h&m =) Sen lite små grejor, armband, örhängen, nagellack =)

Jag hade jätte roligt, vi fikade på Wayne´s sen och satan vad roligt, min tjejkompis hart världens bästa humor och det går bara inte låta bli att skratta.

Efter stan så for jag hem tvärt, lämnade mina grejor och åt lite mat sen for jag till henne och var med henne ett tag =) 

Vi såg bara på tv och...hihii jag flirtade lite med hennes otroligt snygga storebror. Ååhh man dregglar ju bara =]

haha, ja vi bytte då nummer och vi får väll se om man får ett sms eller om han får ett sms av mig snart =]


Idag på stan så fixade jag lite öl och sånt som jag ska ha när det blir fest, villket inte är bestämt än men det blir i veckan någon gång =D

*Peppad*!! kan man säga att jag är =) Har inte frågat killen som jag smsar med lite då och då om han vill följa med men jag gör nog det i morgon =)


Nä nu ska jag ta och städa mitt rum =)

Hörs senare <3

Ovido - Quiz & Flashcards