Alla inlägg den 20 april 2009

Av Malin - 20 april 2009 22:16

shiet, har nog aldrig varit så här trött. Håller då på att somna nu i min härliga säng, men innan jag somnar ska jag ta en snabb dusch =)

Kom hem vid halv 10, jobbigt var det att dansa, tog riktigt i nu för jag har inte gjort det på ganska länge. Som sagt har varit väldigt lat =]


ska verkligen försöka somna tidigt ikväll för i morgon blir det faan en lång dag...PUST! (IGEN!) =]  Först skola som räcker typ hela jävla dagen känns det som! ;D Sen blir det snabbt in till stan, tandläkaren, sen ska jag träffa ett par kompisar och fika lite och sedan hem och när jag kommer hem måste jag plugga! måste, måste, måste, måste...det är så mycket man måste göra, som massa läxor och plugg! men det är inte länge kvar till skolan.

I can make it =)


Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det sängen direkt! =)

Vi får se när jag skriver i morgon men blir nog inte förrens jag kommer hem. Och jag vet inte exakt när jag kommer hem, men vi får väll se =)


ha det bra alla <33<3




Av Malin - 20 april 2009 18:49

dunk....dunk...dunk....dunk

Jävla huvudvärk, nu härjar den fritt i min lilla skalle igen! Ajaa ska inte ligga och gråta på golvet för det =P När jag kom hem från skolan så slängde jag direkt väskan på sängen, tog på mig mjukis kläder sen slängde jag mig på soffan. Var så himla slut! Jag vet inte varför, kanske för att det är Måndag? Såg då på tv fram till middagen sen nu sitter jag här i mitt rum med min dator.

Huvudvärken hoppas jag går över snart, tog en alvedon efter middan, hoppas den börjar verka snart! 


Pust! Vill ligga i min säng resten av kvällen, se serien vänner (syrran har alla boxar. Det är 10!) och äta en liten godis påse. Men nej det går inte...Kom på att dansen inte är på onsdag utan idag, danslärarna flyttade dagen den här veckan av någon konstig anledning (?)


Så nu blir det att ta på sig danskläderna och sen hoppa på cykeln sedan trampa iväg till dansen. Pust (igen)! Gud så jobbigt det kändes. Faan så lat jag är...men jag får väll skylla på att det är Måndag och alla vet att på måndagar så orkar man typ inget ;D


Syns efter dans träning =)

Ovido - Quiz & Flashcards