Alla inlägg under november 2009

Av Malin - 18 november 2009 22:39

ska gå och lägga mig nu, eller som vanligt så kommer jag inte somna än på ett tag men ska gå och lägga ändå.

vi hörs i morgon när jag kommit hem från skolan. Har en rätt lång och halvjobbig skoldag...men men det är snart fredag ;)

God natt


 

Av Malin - 18 november 2009 21:58

Jag drar täcket över huvudet, men det räcker inte...inte på långa vägar.

Hålet i bröstkorgen fortsätter slita och riva, det har det gjort såå länge nu...har börjat lära mig att det gör ont när jag vaknar på morgonen och när jag lägger mig på kvällen.

En mening, en bild, ett ord, en återblick är allt som krävs för att det ska riva till ännu mer. Så att jag känner hur gråten vill komma och hur jag bara vill krypa ihop till en boll på golvet med benen om min kropp som darrar av smärtan och bara gråta...önskar någon kunde lägga en hjälpande hand på min axel och hjälpa mig upp men det finns ingen.

Iställer sväljer jag gråten och sitter som fast frusen istället, musklerna spänner sig så att det börjar värka överallt efter en stund.


Vänder på huvudet för att titta mot min rygg där mina trasiga vingar satt tidigare. Nu har jag inte ens några...


Freedom is not free.

heaven hell  

Av Malin - 18 november 2009 20:08

Hej på er. Har nyss kommit hem efter en trevlig eftermiddag men mina kompisar :) Efter skolan vart det lite shopping sedan gick vi och käkade och hade det jätte trevligt. Är jätte trött nu, Måste verkligen försöka somna tidigare, jag lägger mig ändå i en rätt hyfsad tid men jag kan inte somna direkt, det tar typ en timme eller två...

Nåja, måste sätta mig och göra lite skolarbeten nu...och efter dom blir det att bara ta det lugnt ett tag innan duschen sen sova :)

Vi hörs lite senare.



.......................................



Eko.....Eko......Eko.....Eko.....Eko....


skugg hjärta  

Av Malin - 17 november 2009 23:04

Har faktiskt hunnit med mycket idag, känns det som iaf. :) Pluggandet gick lite bättre än väntat och det var rätt skönt för då slipper jag vara skit stressad i slutet på veckan för att jag knappt har pluggat något.

Är helt slut nu så nu blir det sova direkt :)

vi hörs i morgon efter jag kommit hem från skolan.

God natt

vita, röda blommor  

Av Malin - 17 november 2009 22:13

Nu känns hela jag tom igen. När jag rör mig är det som att hela jag ekar inombords av saknaden av din värme. <3

När mina tankar leder in sig på dig så är det som att verkligheten framför mig försvinner. Har samtidigt också tänkt för mycket och nästan blivit rädd för att jag inte kommer att lyckas "fylla igen" den gammla rollen som jag har fått för mig att jag ska göra...fattar inte varför jag tänker så här. Jag tänker alldeles för mycket ibland...

Nej så fort alla jobbiga, irriternde, skrämmande, huvudvärks framkallande tankar kommer så ska jag bara tänka på att ta en dag i taget så får vi se vad som händer.


broken heart  

Av Malin - 17 november 2009 20:42

Hej. Har bara suttit och slöat ett tag framför tv:n så nu tänkte jag sätta mig och försöka plugga en stund...

Var ute och sprang lite tidigare och det gick inte så jätte bra, var helt slut så jag promenerade mycket. Men det var härligt att komma ut en stund iaf :)

I morgon så har jag inte så jätte jobbig skoldag, det händer lite roligheter. Fast rätt lång, önskar vi kunde få sluta tidigt någon gång :/ Efter skolan så blir det att vara med några kompisar och fika och även shoppa lite :)

Nu ska jag försöka plugga en stund. Hörs sen.

jup_dance  

Av Malin - 17 november 2009 17:35

Sitter just nu och försöker plugga lite men jag ska nog fara ut och springa nu och göra skolarbeterna lite senare...

Skol dagen segade sig fram men dom här två dagarna har ändå gått fort. Tror att resten av veckan nu kommer att gå fort då jag har lite roligare grejor och sådant att göra både på och efter skolan :)

Nu ska jag ta på mig lite kläder sen blir det ut en runda. Vi hörs.



...................................



Är så less. Vill ha en förändring hos mig, så mycket har kommit och gått och men det syns inte förrutom lite blåare ringar under ögonen. Bara för att få en förändring vill jag klippa håret kort i en svart rockig frisyr och pierca ögonbrynet kanske...men egentligen är det inte jag, vill bara ha en förändring. Men funderar ändå på att göra något utav det bara för att vara tvärt emot...


Känner mig fortfarande som en levande zombie, vill bara hem och lägga mig under täcket med musik i öronen. Men för att fly på mitt eget lilla sätt far jag iväg och tränar istället...

 


Av Malin - 16 november 2009 22:52

Är helt slut så nu ska jag krypa ner under täcket och sova. Har pluggat lite ikväll men som vanligt så gick det inge bra, får ta itu med det i morgon eller nått.

Kändes jobbigt att stiga upp tidigt i morgon, vi har verkligen inte ett bra schema. Nästan alla andra har en liten sovmorgon någon gång i veckan men inte vi nej...

Ajaa, det är väll bara bita ihop det är ju snart jullov :)

Nu ska jag sova men vi hörs i morgon efter jag kommit hem från skolan.

God Natt.


..................................................
......



so close...   <3

Ovido - Quiz & Flashcards