Alla inlägg under april 2009

Av Malin - 12 april 2009 22:53

Tänkte ta och lägga mig tidigt ikväll, är rätt trött.

Var nyss nere och fikade och tog ett snabbt bad och nu tänkte jag lägga mig och läsa eller se på nån värdelös film... =) 


Angelica ringde ikväll och undrade om jag skulle med hon och några andra tjejor hem till nån kompis. Men jag sa att jag inte orkade så hon frågade om vi skulle hitta på något i morgon då istället =)

Så jag far väll säkert till henne efter jag ätit lunch, vi kommer säkert se någon film, prata eller gå igenom dansen =) 

Hon är jämt på och peppad om vi får värsta dans - humöret, vilket vi kan få ibland när vi brukar lyssna musik på hennes sterio som har jätte bra ljud ;D


Nä nu ska jag nog sätta på en film =)

Syns i morgon, God natt <3

<3

Av Malin - 12 april 2009 20:12

Av Malin - 12 april 2009 19:54


Snart är det fest...inte bestämt någon dag än men det ska bli. Hihi var typ länge sen jag drack, kanske är bra men det är lite skönt på ett sätt =) Vet inte riktigt hur jag ska få tack i några öl men det fixar sig alltid =)


Saknar dig...

Jag vet att jag knappt känner honom men det är något med hans ögon, som om han förstår utan att jag ens har öppnat munnen.

Vill träffa han, ska fråga om han vill följa med på festen om några dagar...fast, han säger säkert nej.

Varför skulle han egentligen vilja vara med mig..? Han kanske gillar någon annan. Vad vet jag egentligen, inget! 

Men, det skadar ju inte att fråga om han vill följa, han kan ju ta med sig en kompis så kanske det inte blir den här pinsamma tystnaden...


But if I think and look in the mirrow...ho would really want this!?


Vi hörs senare..

ha det bra! <3

Av Malin - 12 april 2009 12:32


Hon bryr sig inte, det har hon aldrig gjort....i alla fall inte tillräckligt! Vi är så less, vi orkar inte...


vi står där på den övergivna vägen, skakar av kylan som biter tag i kroppen...blåsten får oss att skallra tänder när den når oss.

Min syster håller om mig för att värma mig, hon har inte en tanke på att värma sig själv...

jag vet inte hur länge vi har stått där eller hur länge vi kommer stå där men snart faller vi ihop av kylan...

Jga vet att det finns en utväg, att vi kan gå bort från den där vägen...men den är så komplicerad och smärtfylld att....vi väntar ett tag till.

Så länge vi har varandra...så fixar vi det, förr eller senare.


Av Malin - 11 april 2009 13:53

hejheej =) kom nyss hem från Angelica, blev så att jag sovde över hos henne för när vi bestämde oss för att dra oss hem igår kväll så var klockan så mycket och mamma blir skit sur om jag kommer hem och lyckas väcka henne på natten av att jag kommer hem...jaa ni fattar! =)

så jag skickade ett sms till mamma att sa att jag sover över hos Angelica, mamma har då inte sagt så mycket om det nu när jag kom hem så jag antar att det var okej för henne =)


Hade super kul igår =] Träffade ju han jag har pratat om, han jag smsade med...han är i alla fall super gullig =) Vi såg mest film och snackade, hahha sen tjuv rökte vi lite ;D hihihi =]


Men nu ropar mamma, hon vill att jag ska hjälpa henne med något i köket...

Vi hörs senare =)

Ses. <3

Av Malin - 10 april 2009 22:39

hej på er =)

ska bara skriva ett snabbt inlägg för ska snart sticka ut igen. Vart så att jag for till bästsisen lite senare än vad jag hade tänkt, vart efetr middagen för efter att jag hade duschat så la jag mig i soffan och såg tv så länge att helt plötsligt var det middag =) haha men efter middagen for jag till Angelica, vi gick igenom dansen lite och pratade <3


Kom hem för ett litet tag sedan från henne =) Jag ska vara med henne igen nu, vi ska fara till några kill kompisar. Ni vet han jag smsa med ;D 

haha I tell you guys later! ;)


Nä nu ska jag snabba mig för Angelica står och tjatar på mig ;D

ha det bra <3

Av Malin - 10 april 2009 13:47

är det fredag idag...shiet jag håller ju på att bli lite dag blind (?)

haha man hinner ju inte med i svängarna här =) 


Gud kunde inte sova igår, låg säkert vaken till halv 4 =/ Men jag kunde bara inte sova när jag fick ett sms av en gullig person =] vi låg och smsa ett tag men när vi bestämde oss för att "avsluta" vid 2 tiden så kunde jag inte sova...

så jag satte på en disney film och låg och såg den ett tag tills jag vart trött =]

Haha kärlek kan vara jobbigt ibland <3


vaknade ganska sent så jag ska snart hoppa in i duschen sen tror jag att jag ska ringa min bästis Angelica =) Fråga om vi ska gå igenom dansen eller något, var länge sen jag var med henne....men hon är ganska mycket med hennes kille nu. Dom är så gulliga men man blir ju lite avundsjuk =]


Nä hörrni nu ska jag hoppa in i duschen =)

Vi hörs senare.

Ha det bra <3

Av Malin - 10 april 2009 01:03

oj vad den här torsdagen har gått fort! har typ inte gjort så mycket idag.

Passade på att städa mitt stöka rum, gick på en prommenad =) Sen har jag ringt till kompisar och pratat i telefon, en fest är planerad om ett tag =)

Har även hunnit tjafsa med mamma....åå! Ska inte tråka ut er med det tjafset men ibland så blir man så jävla irriterad!!!

 

Nä, ny dag i morgon!. =) har inte planerat något men det blir väll att ringa någon kompis eller så =) Men nu, ska jag sova...är jätte trött (?)


Ses. <3

Ovido - Quiz & Flashcards