Alla inlägg under april 2009

Av Malin - 9 april 2009 11:28

shiet...vaknade nyss.

Det vart en full späckad dag i går, oj var helt slut när jag kom hem. Kom hem vid halv 1 tiden och var så hungrig då att jag satte mig och åt lite mackor (A)


Pappa berättade för mig igår, han och plast morsan ska skilja sig! 

JAA! JIPPIE!

den dagen ska firas, om det nu händer så att säga...han har lovat förr och det har aldrig hänt....man ska inte tro för mycket för det gör alldeles ont att bli besviken....i alla fall så tar jag en dag i sänder och se vad som händer. =)

 

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra...har inte planerat nått, kanske är lika bra för känner mig lite hängig.

Längtar i alla fall till alla kompisar kommer hem från deras stugor och allt, för då blir det PARTY! =D japp är peppad. =)


Skriver lite senare. Ska fika lite =)
Ha det bra <3

Av Malin - 7 april 2009 19:18

dunk...dunk...dunk...dunk...


måste man säga mer, nej. Det är den förbannade huvudvärken som härjar fritt i min skalle igen...


Den här tisdagen känndes väldigt lång, men äntligen nu börjar den gå mot sitt slut! vill sova...men måste ta itu med läxorna också. Att mamma tjatar hjälper inte heller, varken med läxorna eller min huvudvärk =/

Nä måste kanske ta itu med dom då.

Har i alla fall haft dans idag, det var otroligt kul sen efter dansen for jag tvärt in till stan för att träffa några kompisar =)


I morgon blir det ännu mer spring runt på stan och ärenden...

ska till sos på morgonen sen ska jag hem sedan träffa kompisar på stan och gå på stan ett tag. Sedan ska jag nog till nån kompis =)


Vi får se om jag hinner skriva i morgon =) Ska försöka, men om inte. Ha en fortsatt trevlig kväll och en trevlig onsdag. =)

ha det bra!

Av Malin - 6 april 2009 22:45

är så slut i hela kroppen att jag skulle kunna somna nu...men när jag lägger mig för att sova så dyker det upp typ 1000 jobbiga tankar som jag måste ligga och grubbla på...huu jobbigt!


I morgon blir det dans igen, kommer vara död i morgon =/ känns som jag vill lägga mig och sova i typ 3 veckor i rad! faan så härligt det skulle vara. =D


å är förbannad också, men ska inte dra nån lång historia för jag är alldeles för trött för det.


god natt <3 hör i morgon kväll =)

Av Malin - 6 april 2009 17:01

.....HUVUDVÄRK!


fattar inte varför jag har sån jävla huvudvärk! Den kommer varje dag efter lunchtiden ungefär....hatar det! 


Så nu ska jag ta en ipren, äta middag sen blir det dans....Kämpa på!


ha det bra <3

Av Malin - 5 april 2009 21:43

hej =) har haft en väldigt slapp dag idag, kollade på några filmer i morse med syrran, sen drog jag till bästisen där vi var ett tag sen for vi vidare i det varma vädret till några andra kopisar som grillade på deras gård. Det var jätte roligt, vi satt där och grillade, pratade och spelade musik =) Hur roligt som helst! =D


Tänkte ta och lägga mig tidigt ikväll så jag ska ta ett bad nu sen ska jag gå och lägga mig. Är skit trött...men känner mig stressad, som om jag har ogjort en massa grejor. Men det har jag inte, tror jag....


I morgon blir det i alla fall dans. =) Känns skönt att komma bort ett tag. 

vi får se när jag skriver i morgon. Men skriver så fort jag får chansen.


Nä hörrni. vi hörs i morgon <3

God natt =)

Av Malin - 5 april 2009 10:40

hej alla...var konstigt nog rätt pigg när jag vaknade. Vaknade vid 10 tiden =)


Idag är det söndag, har inte så stora planer för dagen =) det är lite tidigt att ringa någon nu också, dom flesta festade säkert igår och ligger nog fortfarande och sover. Ringer någon sen =) Men först ska jag se om jag har nån bra film på datorn som jag och syrran kan se =) 

Vad ska ni göra idag? =)


Ha det bra. <3

Ses. =) 

 

ps! någon som vet hur man lägger upp videos här på bloggen från typ youtube =)?

Av Malin - 4 april 2009 23:36

Oj vad den här lördagen har gått fort! dagarna smyger sig bara förbi...


Idag har jag inte gjort så mycket. For med syskonen en tvärt och hälsade på Farmor och Farfar <3 Dom är helt klart bäst, bjuder jämt på fika också när man är där och hälsar på ;D Sen var jag tvärt till en kompis och lämnade tillbaka en kofta jag hade lånat av henne =) Var där i några timmar och pratade lite smått sådär.


Om det skulle sitta kameror överallt i vårat hus så skulle alla se och förstå hur det är nu, man kan förväxla oss med sådana här plast dockor i ett dockhus....ord finns inte till....

Allt är så fejk och påhittat. Ett klistrat leende på läpparna är ett måste, svara trevligt på tilltal är också ett måste! 

Jag hoppas pappa håller sitt löfte nu om att det ska bli en förändring. Att han äntligen ska styra upp det här...för jag vet inte hur länge jag orkar.


Alla ni där ute, tro inte på löften för mycket. Det gör ont att bli besviken.


God natt. Vi hörs i morgon <3

Av Malin - 4 april 2009 11:38

Hej alla och god morgon på er =) Vaknade för ett litet tag sedan och har nyss ätit en super god frukost. Gröt och en hårdmacka med leverpastej! =D Mums!


Idag har jag inte så stora planer. Tror jag bara ska ta det lugnt och se en film kanske, sen får vi väll se vad som händer ikväll =) 

Vad ska ni göra idag då? =) 


Ses. =)



Ovido - Quiz & Flashcards